Sam Kingdom: Hoʻonui i ka hoʻomaikaʻi ʻana, ka makani hoʻonani hale kiʻekiʻe!

Aupuni Sampo: Kuʻuna Maʻamau

ʻO ka hana maʻamau ʻaʻole wale ke alakaʻi o ka standardization o ka mākeke lako o nā keiki, akā hana maikaʻi nō hoʻi i ka pale palekana o ke ola home o nā keiki.

ʻO Songbao Kingdom, ma ke ʻano he papa hana maʻamau no ka hoʻolālā maʻamau a me nā kikoʻī o nā lako o nā keiki a me ka mea hoʻolaha i ka hana maʻamau i ka mākeke, e hahai pono i nā kūlana kiʻekiʻe o ka hana maʻamau, hana i nā huahana kiʻekiʻe kiʻekiʻe, a ʻimi i ke ʻano o ka nohona o nā keiki ma home.

1

Ma ka nui maʻamau a me nā kikoʻī maʻamau o nā lako o nā keiki, e ʻimi i ka palekana o ke ola home o nā keiki.Hoʻohui ʻia ka lole lole maʻamau i loko o ka lako hana o ka lāʻau huki huki a hoʻopaʻa ʻia, i hoʻohana ʻia me ka makaʻu ʻole i ka makahiki.Hoʻoulu ʻo ia i nā hana maikaʻi o nā keiki mai ka wā ʻōpiopio a hoʻonui i ka hopohopo o nā mākua.ʻO ka pākaukau i hoʻohui ʻia me nā noho hana o nā keiki, ke kiʻekiʻe ʻepekema e kōkua i nā keiki e mālama i ke ʻano kūpono o ke aʻo ʻana, e hōʻoluʻolu i ke kaomi ʻana i ke aʻo ʻana o nā keiki.

Aupuni Sampo: Hoʻolālā Nui

ʻAʻole pono wale ka ulu ʻana o nā keiki ma ke kumu o nā kūlana, akā pono nō hoʻi e loaʻa ka waihoʻoluʻu aesthetic maikaʻi a me nā wahi ulu kiʻekiʻe e kūpono i nā keiki, i mea e hoʻoikaika mau ai i ka ulu ʻana o nā keiki a hoʻoulu i kahi kūlana ulu maikaʻi.

2

ʻO ka hui ʻana o nā hiʻohiʻona ʻano hoʻonaninani kaulana i kēia manawa, i ʻole e hoʻokaʻawale hou ʻia ka lumi o nā keiki mai ke ʻano holoʻokoʻa o ka hoʻonaninani hale, e hāʻawi i nā keiki nui i kahi wahi ulu palekana a pili i ke kaiapuni, me kahi manaʻo aesthetic kiʻekiʻe.

4

E hahai i ka pale ʻike o ka ulu ʻana o nā keiki, e koho i 19 mau kala nui mai nā waihoʻoluʻu maoli, a hana i kahi wahi ulu mehana, aloha, ʻoluʻolu a nani hoʻi.

 

5

I ka manawa like, ma o ka hoʻohana ʻana i ka waihoʻoluʻu maoli a me ka hoʻolālā ʻana i ke ʻano arc Italian, hiki ke hoʻohui i ke ʻano hoʻonaninani hale, ʻaʻohe kaomi me ke ʻano hoʻonaninani hale, e hahai pono i ka vane ulu o nā keiki honua, e kū nā keiki i kahi kiʻekiʻe o ka ulu ʻana. , e holo ana i ka ulu hauʻoli e hiki mai ana.

Aupuni Sampo: Hoʻonui Mea

ʻO ka palekana a me ka palekana kaiapuni ʻo ia kekahi o nā kūlana o ka ulu ʻana o nā keiki, a ʻo ka pale palekana hoʻi.ʻAʻole hoʻoholo wale ka hoʻohana ʻana i ke ʻano o ka mālama ʻana i ke kaiapuni, akā pili pū kekahi i ke ʻano o ka lewa hoʻonaninani hale.

3

ʻO Sampo Kingdom kahi kumu hoʻonaʻauao hohonu, hoʻohui i ka polymer kaiapuni palekana mea, ʻaʻahu-kū a paʻa ʻole me ka makaʻu ʻole i nā ʻōpala a haki, e pale i ka palekana home o nā keiki.E koho i ka inoa alakaʻi o ka ʻoihana lako i ka lako, me ka hoʻohana ʻana i ka paheʻe paheʻe leo ʻole, ka hinge kiʻekiʻe, ka hopohopo e pili ana i ka pōʻino o nā lako a me nā pilikia ʻē aʻe, e hōʻike i ke ʻano hoʻonaninani hale o nā keiki makua.

6

ʻO ke aupuni ʻo Sampo: Friendly Space

Hiki i ka Space ke hāʻawi i nā ʻano pilikanaka i nā keiki, ʻo ia ka pilikia a ka hapa nui o nā mākua e nānā ʻole i ka wā e hana ai i nā lumi o nā keiki.Hiki i ka Space ke hāʻawi i nā ʻano pilikanaka i nā keiki, ʻo ia ka pilikia a ka hapa nui o nā mākua e nānā ʻole i ka wā e hana ai i nā lumi o nā keiki.Hoʻopili ʻo Songbao Kingdom Customization 2.0 i nā mea pili i ke kahua pāʻani, e hoʻonui ana mai ka wahi hoa makua-keiki a hiki i ka wahi hoʻonaʻauao o nā keiki, e hahai pono ana i ka manaʻo ola home like ʻole o ka "light life tide growth" a hōʻole i ka manaʻo o kahi ulu ulu hoʻokahi.

7

Ua hoʻoholo ʻo Sampo Kingdom i kā mākou koho huahana ma o ka hoʻolako ʻana i nā hoʻolālā like ʻole i ka honua o nā keiki e like me nā moena o nā keiki hale, nā moena moe, nā moena loft, nā moena keiki a me nā moʻo mōʻī, nā moena, nā moena a me nā papa hoʻololi, nā lole a me nā pahu, nā pahu puke a nā keiki, Pakaukau a me na noho keiki.ʻAe piha mākou i nā huahana a me nā papahana, OEM & ODM Service e hāʻawi ana i nā hopena hoʻokahi no nā lumi moe o nā keiki.ʻO nā mea a pau āu e hana ai, ʻo ke kūkākūkā ʻana i kou manaʻo a i ʻole nā ​​kiʻi me mākou, Mālama mākou i kou manawa e mālama i kāu kumukūʻai.

ʻO Sampo Kingdom, ʻaʻole i kaupalena ʻia ka hana maʻamau o nā lumi o nā keiki i nā keiki, maʻalahi, loli, manuahi ke koho, palekana a pili i ke kaiapuni, i ʻoi aku ka nui o nā keiki i kahi ulu olakino a hauʻoli.

ʻO ke aupuni ʻo Sampo, ka loea hoʻoponopono lāʻau paʻa no nā keiki.

 No ka ʻike hou aku., e ʻoluʻolu e leka uila iā mākou,info@sampofurniture.coma i ʻole WhatsApp i kā mākouKūʻai or Hana ma hope o ke kūʻai aku.


Ka manawa hoʻouna: Oct-24-2022