Hoʻohanohano ʻia i ka hale: Hōʻike ʻia ka hoʻoponopono hou ʻana o ka lumi o nā keiki!

Aupuni Sampo

ʻO ka hoʻolālā hale i hana ʻia he ala nui ia e hoʻoponopono ai i ka pilikia o ka ulu ʻana o nā keiki, e hoʻomaikaʻi i ka hoʻohana ʻana i ka nui o ka lumi lumi o nā keiki, e ʻike i ka hana o ka hoʻohui ʻana o nā keiki, hāʻawi i nā ʻano pilikanaka ulu o nā keiki, a hoʻoponopono i ka kuee ma waena o nā mākua a me nā wahi ulu o nā keiki. .

ʻO nā ʻano ʻano hoʻonaninani home āpau, e hana i ka hoʻokuʻu ʻana o ka nani pau ʻole, e pāʻani me ka ulu ʻana o ka manaʻo kiʻekiʻe ka wā e hiki mai ana o Songbao Kingdom customization focus point of power.

Aupuni Sampo: Me ka waihoʻoluʻu, e ulu hou aʻe

Hoʻonui ʻo Sampo Kingdom i ka ʻōnaehana waihoʻoluʻu o nā lumi o nā keiki, hoʻonui i ka ʻike o nā keiki i kahi ākea, hoʻoulu i ka ʻike o nā keiki i ke koho kūʻokoʻa, a kōkua iā lākou e ulu me ka hoʻokuʻu nani.

a

I ka hoʻoholo ʻana i ka hoʻonohonoho ʻana o ka lumi kala e pili ana i ka ulu ʻana o nā keiki, 19 mau ʻano hui kala i hoʻohana nui ʻia ma ke ʻano he ʻōlelo mua ulu.Ma o ka hoʻohui akamai a me ka hoʻohui ʻana, hoʻohui ʻia nā manaʻo nani a me ka noʻonoʻo.E like me ka laiki gula segmentation standard, lawe ʻia ka hoʻoheheʻe kala ʻana o ka module no ka pale ʻana i ka ulu ʻana o nā keiki a hoʻoikaika i ka ʻike ʻōlelo ʻana o nā keiki.

b

Sampo Kingdom: Me ka hoʻohālike, e ʻokoʻa ke ʻano

ʻO ka hoʻonohonoho ʻana o nā lumi o nā keiki, ʻo ia ka hoʻokō ʻana i nā mea hiki ʻole i ka palena palena, me ka palupalu a me ka mahana, ka hoʻohālikelike ʻana i nā hiʻohiʻona he nui, e ʻoi aku ka maʻemaʻe o ke ʻano o nā keiki.

I ka wā e uhai ai i ka hana maʻamau o nā lumi o nā keiki, ua hoʻohui ʻia ke ʻano o ke kāʻei Italia, Paris high-order pleated elements a me Manhattan square geometric elements i nā kumuhana ʻelua o ka ʻimi a me ka pilina, i hiki i nā keiki ke nānā aku i ka ulu a hauʻoli i ke ola maikaʻi.

c

Lawe i ka Italian poepoe arch shape e like me ka laʻana, o ka hui akamai o ka maopopo laina a me ka poepoe shape, hoonui i ka lealea wahi, hoʻomaikaʻi i ka maikaʻi o ke ola o na keiki i ka manawa like, ua oi conducive i ke keiki ano aʻo a me ka ulu ana, ma ka maoli. manaʻo e hoʻokō i ka ulu hauʻoli, ka hoʻolālā mahana a maʻalahi o ka wahi ulu o nā keiki.

d

Ke ʻimi nei ʻo Sampo Kingdom i ka hoʻoikaika ʻana mai nā kūlanakauhale nui honua nui ʻekolu, a koho i nā laina aloha o ke kūlanakauhale honua ʻo Milan.Hoʻohana ia i nā kiʻi arc a me ka hoʻolālā unuhi, e hōʻike ana e ʻae nā mākua i ke ʻano a me nā ʻokoʻa o kā lākou mau keiki me ka manaʻo komo.Hoʻohui ia i ke ʻano mahana o nā lako Nordic a hoʻokuʻu i nā ʻano kūlohelohe a me ka mahana o ka lāʻau paʻa.

I ka manawa like, e hoʻopili i nā ʻano o nā mea kūkulu hale Kina, ka hoʻohana ʻana i nā mea palekana kaiapuni polymer, pale i ka palekana o nā keiki ma ka home i ka manawa like, e hoʻololi i ke ʻano o ka nani maʻalahi me ka nalowale ʻole o ka leo.

Sampo Kingdom: Me nā mea waiwai, e hoʻokuʻu i ke kūʻokoʻa

ʻAʻole maikaʻi wale ka hoʻonui ʻana i nā mea hana i ke kūkulu ʻana i ke ʻano hoʻohālike, akā pale pū kekahi i ka ulu ʻana o nā keiki i kekahi ʻano a hoʻokuʻu i ke ʻano manuahi a ola o nā keiki.

Sampo Aupuni hoʻonui polymer acrylic hou kaiapuni palekana mea, upgrade, e pili ana i ke kaʻina hana, hoʻonui lako polokalamu lole kiʻi, koho kiʻekiʻe quality hinge, hinge, puka paʻa, e like me lako lako lako, hoʻomaikaʻi i ka home oluolu, hookuu i ke keiki ola ke aloha ano, makau ole wahi. ka nui, e hoʻokō i ka koi o nā keiki i nā ʻano like ʻole, mālama i nā keiki e ulu, hoʻonohonoho i nā pale palekana.

e

Sampo Kingdom: Me nā mea waiwai, e hoʻokuʻu i ke kūʻokoʻa

ʻAʻole maikaʻi wale ka hoʻonui ʻana i nā mea hana i ke kūkulu ʻana i ke ʻano hoʻohālike, akā pale pū kekahi i ka ulu ʻana o nā keiki i kekahi ʻano a hoʻokuʻu i ke ʻano manuahi a ola o nā keiki.

Sampo Aupuni hoʻonui polymer acrylic hou kaiapuni palekana mea, upgrade, e pili ana i ke kaʻina hana, hoʻonui lako polokalamu lole kiʻi, koho kiʻekiʻe quality hinge, hinge, puka paʻa, e like me lako lako lako, hoʻomaikaʻi i ka home oluolu, hookuu i ke keiki ola ke aloha ano, makau ole wahi. ka nui, e hoʻokō i ka koi o nā keiki i nā ʻano like ʻole, mālama i nā keiki e ulu, hoʻonohonoho i nā pale palekana.

7

ʻO ka maʻalahi o ke kaiapuni a me ke olakino kūlohelohe kekahi o nā kumuhana o ka hoʻolaha ʻana i nā lako lako o nā keiki.Polymer acrylic kaiapuni pale hou mea, i loko o ka palekana hiki ke haawi i na keiki i oi aku ka malama, makua ole e hopohopo e pili ana i na keiki pilikia ino nā lako i lawe mai i ke keiki eha.

ʻAʻole hiki i ka hoʻohui ʻana o nā mea hou ke hui pū me nā ʻano like ʻole o nā huahana i hoʻopilikino ʻia, akā hoʻonui pū i ke ʻano ākea o ka ulu ʻana o nā keiki.Hoʻokumu nui ʻia nā huahana i hoʻopili ʻia ma ka ʻāpana maoli o ka hale, i hui pū ʻia me nā pono ulu o nā keiki, a hoʻohui pū ʻia me ke ʻano holoʻokoʻa o ka home, e hana i kahi ulu ulu kūikawā no nā keiki.

Ma ke ʻano e hoʻokō ai i nā pono o ke ʻano o ke keiki, e hoʻohui i ka hoʻohana ʻana i nā mea hou, akā e hana pū i ke ʻano holoʻokoʻa o ka lewa i ʻoi aku ka lōkahi, akā e hoʻonui pū i ka mālama ʻana, hiki i nā mākua ke ʻike i nā keiki e loaʻa nā maʻamau i ka ʻike maka, a laila hoʻoulu. nā hana home maikaʻi o nā keiki.

ʻO ke koʻikoʻi kūpono o ka hoʻoponopono ʻana aia i ka hoʻoponopono ʻana i ka pilikia o ka lumi hale a me ke ʻano.ʻO ka mea nui, hoʻokō pū ia i nā pono hana ʻelima o ka ulu ʻana o nā keiki: ka hiamoe a me ka hoʻomaha, ka mālama ʻana a me ka hoʻokaʻawale ʻana, ka nānā ʻana i ke aʻo ʻana, ka leʻaleʻa a me ka leʻaleʻa, a me ke alakaʻi kaiaulu.

f

Ua hoʻoholo ʻo Sampo Kingdom i kā mākou koho huahana ma o ka hoʻolako ʻana i nā hoʻolālā like ʻole i ka honua o nā keiki e like me nā moena o nā keiki hale, nā moena moe, nā moena loft, nā moena keiki a me nā moʻo mōʻī, nā moena, nā moena a me nā papa hoʻololi, nā lole a me nā pahu, nā pahu puke a nā keiki, Pakaukau a me na noho keiki.ʻAe piha mākou i nā huahana a me nā papahana, OEM & ODM Service e hāʻawi ana i nā hopena hoʻokahi no nā lumi moe o nā keiki.ʻO nā mea a pau āu e hana ai, ʻo ke kūkākūkā ʻana i kou manaʻo a i ʻole nā ​​kiʻi me mākou, Mālama mākou i kou manawa e mālama i kāu kumukūʻai.

ʻO Sampo Kingdom, ʻaʻole i kaupalena ʻia ka hana maʻamau o nā lumi o nā keiki i nā keiki, maʻalahi, loli, manuahi ke koho, palekana a pili i ke kaiapuni, i ʻoi aku ka nui o nā keiki i kahi ulu olakino a hauʻoli.

ʻO ke aupuni ʻo Sampo, ka loea hoʻoponopono lāʻau paʻa no nā keiki.

 No ka ʻike hou aku., e ʻoluʻolu e leka uila iā mākou,info@sampofurniture.coma i ʻole WhatsApp i kā mākouKūʻai or Hana ma hope o ke kūʻai aku.


Ka manawa hoʻouna: Iulai-13-2022