Wahi no nā kamaliʻi: 2023 ka waihoʻoluʻu lumi o nā keiki 5 mau ʻano nui!

Aupuni Sampo : Polū + Keʻokeʻo

Hiki ke hā'awi mau i nā keiki i ka mana'o o ke ola.Hiki iā ia ke hoʻoulu i ka noʻonoʻo kūʻokoʻa o nā keiki, a hiki ke hoʻāla i ka noʻonoʻo o nā keiki e ʻimi i nā mea.

Ke ʻike ʻia ka polū o ka "ʻeleʻele palekana" no ka manawa lōʻihi, maʻalahi ke hana i ka luhi ʻike.I kēia manawa, hiki ke hoʻohana ʻia ka laiki keʻokeʻo e hoʻohui i ka uliuli piha, a ʻo ka ʻuhane o ka uliuli he mea kūpono e hoʻolōʻihi i ka uliuli, i mea e hāʻawi ai i nā keiki i kahi ulu ulu.

a
3

Aupuni Sampo : ʻulaʻula + hina

ʻO ka ʻulaʻula ka waihoʻoluʻu me nā ʻano ikehu, e hōʻike ana i nā ʻano o ka manaʻo maikaʻi, piʻi i luna, kūpaʻa, wiwo ʻole a me ka noʻonoʻo maikaʻi.

ʻOi aku ka maʻalahi o ke ʻano o nā keiki ma mua o nā mākua.ʻAʻole hiki i ka hoʻohālikelike kala holoʻokoʻa ke hoʻopili i nā manaʻo o nā keiki, akā pili pū kekahi i ke ʻano o nā keiki i kekahi ʻano.E like me ka waihoʻoluʻu o ka lumi lumi o nā keiki, ʻulaʻula ka manaʻo o ka holomua, ka leo retro, akā ʻo ka lewa o ke kala honua, hoʻonui i ka hauʻoli o ka ulu ʻana o nā keiki, a hana i kahi home māmā a leʻaleʻa no nā keiki.

4
5

Aupuni Sampo : ʻOmaomao + ʻAhinahina

Aia ka ʻōmaʻomaʻo ma ka hui ʻana o nā kala ʻoluʻolu a me ka mahana, a he mana ikaika nā keiki e ʻike i ka ʻōmaʻomaʻo, kahi e hāʻawi ai i nā keiki i ke ʻano o ke kuhikuhi a me ka pohihihi i kekahi ʻano.

Mai ka hōʻikeʻike 2022 Milan e ʻimi i nā pane e pili ana i ka ʻōmaʻomaʻo, inā ʻo ka lichen green a i ʻole ka ʻōmaʻomaʻo ʻo Holly, a i ʻole ka mauʻu ʻōmaʻomaʻo a me ka ʻōmaʻomaʻo ʻōmaʻomaʻo, hiki ke hāʻawi i ka poʻe i ka manaʻo o ke ola, kokoke i ke ʻano, ka mālie a me ke ola ʻoluʻolu.Pēlā nō, i ka wā e hoʻonani ʻia ai nā lumi o nā keiki, e hoʻohana ʻia nā kala ʻōmaʻomaʻo like ʻole e hoʻomālamalama i ke ākea a hana i kahi ʻano like ʻole o ke ākea, hiki ke hōʻemi i ka kamaʻilio ma waena o nā keiki a me ke ʻano.

6
7

Aupuni Sampo : ʻAhinahina + lāʻau

ʻO Grey, ʻaʻole wale i loko, hāʻawi i ke kanaka i ke ʻano o ke oʻo a me ka sedate, pili i ka noʻonoʻo cognition a i ʻole nā ​​​​keiki makua mua, hiki ke hoʻohana ʻia i loko o ka lumi o nā keiki ka leo kala holoʻokoʻa, hiki ke hoʻonui i ka laina o ka makahiki, pale i ka hoʻonaninani ākea a me ka makahiki physiological inconsistent. .

Hānau ʻia ʻo Rice gray me ka manaʻo o ka holomua, ua kūpono ia no ke ʻano maʻalahi a maʻemaʻe o ka laina e hōʻike i ke akamai a me ka akahai o ke keiki, ʻoi aku hoʻi i nā lako lāʻau paʻa māmā, ʻoi aku ka maʻalahi o ka protrude i ka manaʻo o ka laiki hina, hiki ke maikaʻi loa e alakaʻi i ke keiki e hoʻokumu i ka noʻonoʻo noʻonoʻo, e hōʻike ana i kahi manaʻo holomua loa o ke ʻano ulu.

8
9

 Aupuni Sampo: ʻO ka hui pū ʻana o nā kala he nui + kala kala

ʻO ka hui pū ʻana o nā kala he nui i ke ʻano, inā he splicing color a i ʻole collision kala wiwo ʻole, hiki ke hoʻoulu i ka makemake o nā keiki e ʻimi i nā mea mai ka ʻike maka, a laila hāʻawi i nā keiki e hana i kahi ākea a ʻoluʻolu.

ʻOi aku ka maikaʻi o ke kala splicing no nā keiki mālie a mālie.He mea noʻonoʻo a palupalu i ka hōʻike spatial, a ʻaʻole maʻalahi ke ʻike i ka luhi nani.He kūpono ia no ka hoʻonaninani hale ʻano hou a maʻalahi.

10
11

Ua hoʻoholo ʻo Sampo Kingdom i kā mākou koho huahana ma o ka hoʻolako ʻana i nā hoʻolālā like ʻole i ka honua o nā keiki e like me nā moena o nā keiki hale, nā moena moe, nā moena loft, nā moena keiki a me nā moʻo mōʻī, nā moena, nā moena a me nā papa hoʻololi, nā lole a me nā pahu, nā pahu puke a nā keiki, Pakaukau a me na noho keiki.ʻAe piha mākou i nā huahana a me nā papahana, OEM & ODM Service e hāʻawi ana i nā hopena hoʻokahi no nā lumi moe o nā keiki.ʻO nā mea a pau āu e hana ai, ʻo ke kūkākūkā ʻana i kou manaʻo a i ʻole nā ​​kiʻi me mākou, Mālama mākou i kou manawa e mālama i kāu kumukūʻai.

ʻO Sampo Kingdom, ʻaʻole i kaupalena ʻia ka hana maʻamau o nā lumi o nā keiki i nā keiki, maʻalahi, loli, manuahi ke koho, palekana a pili i ke kaiapuni, i ʻoi aku ka nui o nā keiki i kahi ulu olakino a hauʻoli.

ʻO ke aupuni ʻo Sampo, ka loea hoʻoponopono lāʻau paʻa no nā keiki.

 No ka ʻike hou aku., e ʻoluʻolu e leka uila iā mākou,info@sampofurniture.coma i ʻole WhatsApp i kā mākouKūʻai or Hana ma hope o ke kūʻai aku.


Ka manawa hoʻouna: ʻOkakopa-12-2022