1 lumi no nā keiki ʻelua·waiwai ka lumi o nā kamaliʻi.

Moe

ʻO ke aupuni Sampo : kūʻokoʻa kekahi i kekahi, ke ʻala o ka hiamoe

新闻用图6 (1)

Aupuni Sampo : ʻOi aku ka laulā o ka moena haʻahaʻa ma mua o ka moena luna.Mālama nā mākua i nā keiki liʻiliʻi e moe ma ka moena haʻahaʻa, a moe kaʻawale nā ​​keiki nui ma ko lākou moena luna ponoʻī.Hōʻalo kēia i ka pāʻani ʻana ma mua o ka moe ʻana a ʻaʻole e hoʻopilikia kekahi i kekahi ke ulu lākou.Hoʻohanohano ʻia ka pilikino

ʻO ke aupuni Sampo: Ua hoʻolālā ʻia ke alapiʻi ʻano huki i ka palekana a me ka paʻa, ʻoiai e hāʻawi ana i kahi nui o ka mālama ʻana, e hoʻoulu maʻalahi i ka mālama mālama ʻana o nā keiki, mālama i ka manawa nui no nā mākua, a hoʻonui i ka pāʻani o ka piʻi ʻana i kahi moe.

新闻用图6(2)
新闻用图6(3)

ʻO ke aupuni ʻo Sampo: ʻO ka hoʻolālā moe kiʻekiʻe a haʻahaʻa o nā keiki, ʻoi aku ke kiʻekiʻe o ka papa kiaʻi ma mua o 30cm, a hiki ke hōʻoia ʻia ka palekana o ke keiki ma hope o ke kau ʻana i ka moena.He 6cm ka hoʻolālā ʻepekema o ka papa kiaʻi e pale ai i ke keiki mai ka paheʻe ʻana a hoʻemi i ka pilikia o ka paʻa ʻana i nā lima a me nā wāwae.

Waihona
ʻO ke aupuni ʻo Sampo : ʻO ka māhele kūpono, ʻaʻohe hakakā

ʻO ke aupuni Sampo : No nā keʻena waihona, hoʻokahi kanaka hoʻokahi keʻena a i ʻole kekahi hapa, e pale aku i nā hoʻopaʻapaʻa o nā keiki ma muli o ke kau ʻana o nā mea, akā e hoʻoulu i ka maʻamau o ka mālama kūʻokoʻa a mahalo i ka pilikino o kekahi.

新闻用图6 (4)
新闻用图6(5)

aʻo
Ke aupuni Sampo : Ke kamaʻilio a me ka hoʻoikaika ʻana, nā māka maikaʻi

ʻO ke aupuni Sampo : Hiki i kahi kaiapuni maʻemaʻe ke hoʻomaikaʻi i ka maikaʻi o ke aʻo ʻana.Aia kekahi laka ma nā ʻaoʻao ʻelua o ka pākaukau, hoʻokahi no kēlā me kēia kanaka.Aia kekahi wahi waiho ma lalo o ka pā.Aia nā wahi e waiho ai i nā mea pāʻani a me nā puke, i hiki i nā keiki ke hoʻomohala i kahi maʻamau maikaʻi o ka hoʻopaʻa ʻana iā lākou iho mai ka wā kamaliʻi.

新闻用图6(6)
新闻用图6(7)

Ua hoʻoholo ʻo Sampo Kingdom i kā mākou koho huahana ma o ka hoʻolako ʻana i nā hoʻolālā ʻano like ʻole i ka honua o nā keiki e like me nā moena o nā keiki, nā moena moe, nā moena loft, nā moena keiki a me nā moʻo mōʻī, nā moena, a me nā papa hoʻololi, nā lole a me nā pahu, nā pahu puke a nā keiki, nā keiki. Na Pakaukau a me na Noho.ʻAe piha mākou i nā huahana a me nā papahana, OEM & ODM Service e hāʻawi ana i nā hopena hoʻokahi no nā lumi moe o nā keiki.ʻO nā mea a pau āu e hana ai, ʻo ke kūkākūkā ʻana i kou manaʻo a i ʻole nā ​​kiʻi me mākou, Mālama mākou i kou manawa e mālama i kāu kumukūʻai.

ʻO Sampo Kingdom, ʻaʻole i kaupalena ʻia ka hana maʻamau o nā lumi o nā keiki i nā keiki, maʻalahi, loli, manuahi ke koho, palekana a pili i ke kaiapuni, i ʻoi aku ka nui o nā keiki i kahi ulu olakino a hauʻoli.

ʻO ke aupuni ʻo Sampo, ka loea hoʻoponopono lāʻau paʻa no nā keiki.

 No ka ʻike hou aku., e ʻoluʻolu e leka uila iā mākou,info@sampofurniture.coma i ʻole WhatsApp i kā mākouKūʻai or Hana ma hope o ke kūʻai aku.


Ka manawa hoʻouna: Jan-07-2022